Meer resultaten voor wijn uit Griekenland

wijn uit Griekenland
Griekse wijnen druivensoorten, rode, witte en rose wijn Griekenland.
Nemea is de beste wijnstreek van Griekenland met zeer goede wijnhuizen. In Thessalie, op het vasteland van Griekenland, wordt jaarlijks 424.000 hectoliter wijn gemaakt verdeeld over 8700 hectare grond. Tsantalis uit Rapsani is waarschijnlijk het bekendste wijnmerk uit deze streek en startte de productie aan de voet van de Olympus pas in 1990 op.
vloertegel
Alle Griekse Wijngebieden.
De Griekse provincie Macedonië niet te verwarren met het gelijknamige land ligt in het Noordwesten van Griekenland, tegen de grens met Albanië. Er wordt voornal rode wijn gemaakt. De bekendste appellation uit Macedonië is waarschijnlijk Naoussa, een rijke rode wijn van de Xynómavro druif.
pmfurniture.de
Griekse Wijnen Importeur.
Bezoek onze winkel aan de Boterstraat 3 te Brielle. Specialiteit zal komen te liggen op wijnen uit de Mediterranee. Jaarlijks organiseren wij een aantal wijnreizen voor wijnliefhebbers, sommeliers, restaurateurs naar Griekenland. Wij hebben veel wijnen op onze website staan. Bent u op zoek naar een specifieke wijn, stuur ons gerust een mail!
seo sea
Griekenland / Peloponnesos Colruyt Wijnen.
Wijn en Eten. Griekenland / Peloponnesos. In het zuiden van Griekenland. In de wijngaard. Kalksteen met vulkanische Subsoil. Type wijnen in deze regio. witte en rode wijn, ook rosé. Alle rode wijnen uit Peloponnesos. Nemea Réserve 2011. Tsantali Griekenland Peloponnesos.
Top wijn uit Griekenland Luxurious Drinks.
Top wijn uit Griekenland. Home WIJN Griekenland. Top wijn uit Griekenland. De wijnbouw traditie in Griekenland is blijven bestaan door middel van Romeinse, Venetiaanse en Ottomaanse beroepen. De Romeinen geprezen Griekse wijn boven hun eigen, zoals blijkt uit de prijzen gerealiseerd voor de Griekse import.
Pegasos Wines Import Griekse topwijnen.
Onze wijnhandel is gevestigd in zonhoven en is gespecialiseerd in Griekse kwaliteitswijnen. Als wereldwijnmeester en somelier in Franse en wereldwijnen gaat Vango Grousdanakis de wijnen, met hoge kwaliteitseisen, zoeken in heel Griekenland. Door de beste wijnen bij verschillende wijnboeren te selecteren heeft hij nu een assortiment van 80 tal Griekse wijnen.
De beste Griekse wijnen kopen.
Meningen van klanten. Griekse wijn is op de weg terug. Nog niet al te lang geleden kwamen er voornamelijk dubieuze flesjes Retsina uit Griekenland, tegenwoordig worden we steeds vaker verrast met fraaie kwaliteitswijnen van moeilijk uitspreekbare Griekse druiven als Assyrtiko, Agriorgitiko of Mavrodaphne.
Wijnen uit Griekenland.
In het westen van het schiereiland brengt de Moscophilero-druif de halfdroge witte wijnen Mantinía voort. De diverse eilanden, die Griekenland rijk is, nemen tot slot een groot deel van de wijnproductie voor hun rekening. Wat de Ionische eilanden betreft, kan enkel Cephalonië uitpakken met appellation-wijn. Vooral de Robola, een droge witte wijn, is geliefd. De Aegesche eilandengroep vervaardigt grotendeels muskaatwijnen. Vooral Samos blinkt op dat vlak uit en voert heel wat flessen uit naar Frankrijk, dat de belangrijkste afzetmarkt vormt.

Contacteer ons