Meer resultaten voor griekse wijn hars

griekse wijn hars
Retsina Tsantalis 75CL Gall Gall.
Omdat mijn man en ik echte Griekofielen zijn, is ons eten en drinken daar uiteraard nogal eens op afgestemd. Mijn favoriete Griekse witte wijn is dan ook Retsina, bijvoorbeeld de 3 Muses van Tsantali. De eerste keer dat ik het proefde waren we op vakantie op het eiland Samos, daar werd het lokaal geproduceerd. Retsina wordt gemaakt van de Savatioanodruif waar hars van pijnbomen aan wordt toegevoegd.
SEO
Puzzelwoordenboek Griekse wijn.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Spinnenweb, Doperwt of Feniks. Ook in de database. Griekse god van de wijn 1. Griekse harswijn 1. Griekse wijn 4. Griekse wijngod 1. Griekse wijnkan 1. Griekse witte wijn 1. Griekse zoete wijn 1.
Yachtcharter Ijsselmeer
Griekse wijnen druivensoorten, rode, witte en rose wijn Griekenland.
Laat je verrassen door Griekse wijnen die behoren tot de wereldtop. Steeds meer zie je in Griekse dorpen en steden slijterijen in het straatbeeld. Tijdens je vakantie is het aan te raden om je wijn bij een slijter te halen in plaats van de supermarkt.
esta
Retsina De Griekse Winkel.
Om toch de oude vertrouwde harssmaak in de wijn te hebben, wordt daarom sindsdien kunstmatig hars aan de wijn toegevoegd. De harssmaak kan zeer sterk variëren per merk. Retsina smaakt volgens de liefhebber uitstekend bij elke Griekse maaltijd en wordt het best koud gedronken.
pago keuring
WIJN GRIEKSE WIJN GRIEKENLAND RETSINA WIJNSTREKEN.
Deze hars mengde zich met de wijn en per toeval was Retsina het resultaat. Deze harswijn is nu het belangrijkste exportproduct van Griekenland. Daardoor geraken de andere Griekse wijnen een beetje op de achtergrond, hoewel Griekenland een uitstekend klimaat en geschikte gronden heeft om wijn te maken.
Wijnen.
Tsantalis uit Rapsani Imiglykos, Naoussa, Makedonikos is waarschijnlijk het bekendste wijnmerk uit deze streek en startte de productie aan de voet van de Olympus pas in 1990 op. Boutari heeft in Naoussa een wijnmakerij maar ook in Goumenissa Thessaloniki, Tripolis Peloponnisos, Kantza in Attica, Santorini en Kreta en is de meest verkochte Griekse wijn ter wereld.
Het grootste Griekse wijn assortiment van NL online te bestellen Goods More.
Rechtstreekse import uit Griekenland! Grootste Griekse wijnassortiment van Nederland! Bezorgen én afhalen mogelijk! Home Retsina Malamatina 500 ml. Retsina Malamatina 500 ml. Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review. Op voorraad Levertijd.: Malamatina is de meest verkochte retsina van Griekenland. Het is een droge fruitige wijn met een peperig aroma en het authentieke karakter van pijnboomhars.
Albert Heijn.

Contacteer ons