Op zoek naar samos wijn?

samos wijn
MUSCAT SAMOS Drankengroothandel De Monnik DrankenGoede Service Scherpe Prijzen Specialist Gedistilleerd Frisdrank Wijn Whisky.
Het Griekse eiland Samos ligt vrij Oostelijk in de Egeïsche zee en is vermaard omwille van zijn muskaatwijnen, zoals deze MUSCAT DE SAMOS die wereldwijd al diverse prijzen wegkaapte. Productie en export staan onder streng toezicht van de Union of Vinicultural Cooperatives of Samos. Deze wijn wordt gemaakt van de moschato druif, zoals de plaatselijke, vrij kleine muskaatdruif genoemd wordt.
vintage

Samos Anthemis EOS Samos, 750ml. Samos Anthemis 15% vol. Anthemis is de beste wijn van de coöperatie op Samos. Indrukwekkende dessertwijn met de kleur van sinaasappel en koper die getuigen van zijn jarenlange rijping op houten vaten. Geuren van honing, karamel. Samos Nectar EOS Samos, 0.5 l.
SEO
Grieks Wijnhuis, griekse wijnen.
Tsantali Naousa Imiglykos rood. Tsantali Limnos Samos. Kleoni Imiglykos wit. Alpha Estate AXIA wit Malagouzia. Cambas, Imiglykos Meliritos wit. Drinkt u graag een Grieks wijntje? Bestel uw G riekse wijn snel op G riekswijnhuis.nl! Geniet van de G riekse rode wijnen of de mooie smaakvolle G riekse witte wijnen!
ETA
Muscat Samos PDO online kopen LIDL.
In het bouquet bevinden zicht indrukwekkende, krachtige tonen van honing, citroen en sinaasappel, terwijl de lange afdronk wordt gekenmerkt door een hint van abrikoos en perzik. Heerlijk zoet en intens. Wijntype: Samos PDO beschermde herkomstbenaming. Inhoud: 075, l. Lekker bij: dessert, kaas. Distributeur: Greek Wine Cellars S.A, 19003 Markopoulo, Greece. Allergenen: Bevat sulfieten. Wijnsoort: Witte wijn.
biologische wijn
Samos Doux Mise d'origine' Dessert wijnen De Wijnen van Wijchen.
Deze Griekse witte wijn gemaakt van de muskaat druif, heeft een fruitige, zoete en fijne smaak. Aroma's' van honing, sinaasappel, bloesems en gerijpte vruchten ontdekt u in de geur. WijnSpijs: bij onder andere lichte desserts, vruchten en ijs. Perfecte serveertempratuur 8-10 graden. Herkomst: Samos, Griekenland.
EOS Samos Nectar 075, l De Griekse Winkel.
Nectar is de meest bekende wijn van de coöperatie op Samos, gemaakt van overrijpe muskaatdruiven die kort in de zon zijn gedroogd. Nectar is de meest bekende wijn van de coöperatie op Samos, gemaakt van overrijpe muskaatdruiven die kort in de zon zijn gedroogd.
Makro Nederland.
Samos Muscat 750 ml. Samos is 1 van de eilanden van Griekenland waar men wijn maakt. In Nederland nauwelijk bekend, maar Griekenland heeft 1 van de oudste wijnculturen Meer details. Samos is 1 van de eilanden van Griekenland waar men wijn maakt.
Griekenland Gall Gall.
Wijn werd niet alleen als dagelijkse drank genuttigd, maar ook gebruikt tijdens religieuze rituelen en begrafenissen. In februari, tijdens de grote wijnfeesten ter ere van Dionysus, de god van de wijn, vloeide de wijn rijkelijk. Op deze feesten werden de eerste wijnen van de laatste oogst aangebroken.

Contacteer ons