Resultaten voor wijnen uit Griekenland

wijnen uit Griekenland
Griekse wijnen druivensoorten, rode, witte en rose wijn Griekenland.
De wijn wordt dan ook veelal lokaal gemaakt en ook gebruikt voor lokale of regionale consumptie. Anderen bekeken ook. Griekse wijnen en wijnhuizen Griekse wijnen van Gerovassiliou bij wereldtop Wijnen uit Kreta in de prijzen Pnevmatikakis wijnhuis op Kreta. Wat zijn jouw tips? Griekenland nieuwsbrief Aanmelden.
GOOGLE
Alle Griekse Wijngebieden.
Lees verder over de Ionische eilanden. De Peleponnesos, het schiereiland ten westen van Athene, is de grootste wijnregio van Griekenland. Enkele van de meest vermaarde Griekse wijnen komen uit de Peleponnesos: Nemea, Mantinia, de Muskaat van Patras en de Mavrodapne van Patras.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Griekse Wijnen Importeur.
Dat scheelt weer tijd! Mocht er een wijn niet op de website staan, neem dan gerust contact met ons op. Bezoek onze winkel aan de Boterstraat 3 te Brielle. Specialiteit zal komen te liggen op wijnen uit de Mediterranee. Jaarlijks organiseren wij een aantal wijnreizen voor wijnliefhebbers, sommeliers, restaurateurs naar Griekenland.
Griekenland / Peloponnesos Colruyt Wijnen.
Wijn en Eten. Griekenland / Peloponnesos. In het zuiden van Griekenland. In de wijngaard. Kalksteen met vulkanische Subsoil. Type wijnen in deze regio. witte en rode wijn, ook rosé. Alle rode wijnen uit Peloponnesos. Nemea Réserve 2011. Tsantali Griekenland Peloponnesos.
Top wijn uit Griekenland Luxurious Drinks.
In de oudheid werd de smaak geproduceerd door de hars gebruikt om wijn te voorkomen dat oxidatie in keramische amforen. Sinds de komst van houtrijping, is gemaakt uit de voorkeur in plaats van een ongeval of noodzaak; kleine hoeveelheden hars van Pinus helepensis wordt toegevoegd en vertrok met de wijn tot de eerste stellingen. Retsina is meestal gemaakt van Savatiano, hoewel meer recente interpretaties vaak gebruik Roditis en Assyrtico. Het begin van de 21e eeuw was een woelige tijd voor Griekenland met politieke instabiliteit en een enorme schuldencrisis bedreiging vormt voor de hele economie van Europa. Echter, heavy-set rode wijnen gemaakt van Agiorgitiko en Xynomavro showcase van de mogelijkheden van inheemse druiven van Griekenland, terwijl de regio's' van Naousa, Nemea, Mantinia, Samos en Santinori nog steeds een benchmark voor de rest van Griekenland te bieden om naar te streven.
Pegasos Wines Import Griekse topwijnen.
Onze wijnhandel is gevestigd in zonhoven en is gespecialiseerd in Griekse kwaliteitswijnen. Als wereldwijnmeester en somelier in Franse en wereldwijnen gaat Vango Grousdanakis de wijnen, met hoge kwaliteitseisen, zoeken in heel Griekenland. Door de beste wijnen bij verschillende wijnboeren te selecteren heeft hij nu een assortiment van 80 tal Griekse wijnen.
De beste Griekse wijnen kopen.
Nog niet al te lang geleden kwamen er voornamelijk dubieuze flesjes Retsina uit Griekenland, tegenwoordig worden we steeds vaker verrast met fraaie kwaliteitswijnen van moeilijk uitspreekbare Griekse druiven als Assyrtiko, Agriorgitiko of Mavrodaphne. Een nieuwe generatie Griekse wijnmakers heeft de smaak te pakken. Je kunt bij ons 20 Griekse wijnen kopen.
Wijnen uit Griekenland.
De streek beschikt dan ook slechts over 1.500 2.000 hectare wijngaarden opbrengst circa 50.000 hectoliter. De oogst is vooral bestemd voor lokale producenten, al kopen grotere wijnhuizen uit Macedonië hier ook druiven aan. Midden-Griekenland Epirus en Thessalië blijft het bastion van de harswijn Retsina, maar de laatste tijd zien we meer en meer ongeharste witte wijnen opduiken. Epirus is het meest bergachtige wijnregio in Griekenland en heeft één appellation Zitsa, die droge witte en mousserende wijnen oplevert.

Contacteer ons