Meer resultaten voor griekse wijn importeur

griekse wijn importeur
Grieks Wijnhuis, griekse wijnen.
De hoeveelheid Griekse wijn die geproduceerd wordt is enorm gestegen en 10% daarvan is gecertificeerd met de V.Q.P.R.D. Deze staat voor kwaliteits wijn met gecontroleerde oorsprongsbenaming wat de Europese wettige kwalificatie is voor eersteklas kwaliteits wijn! Bent u nieuwsgierig naar de Griekse wijnen die wij aanbieden?
Sea
De beste Griekse wijnen kopen.
Meningen van klanten. Griekse wijn is op de weg terug. Nog niet al te lang geleden kwamen er voornamelijk dubieuze flesjes Retsina uit Griekenland, tegenwoordig worden we steeds vaker verrast met fraaie kwaliteitswijnen van moeilijk uitspreekbare Griekse druiven als Assyrtiko, Agriorgitiko of Mavrodaphne.
Yachtcharter Ijsselmeer
Tsantos.
Dé Specialist in griekse wijnen. We zijn trots op onze selectie van de Griekse wijnen. Alpha Estate, Gerovassiliou, Boutaris zijn namen van internationale allure in de wereld van de Griekse wijn. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.
digitale kaart maken
GoodsMore, importeur Griekse producten voor horeca, retail, groothandel en particulier Goods More.
Natuurlijke zoete witte wijn. Intens indrukwekkend bouquet met aroma's' van gedroogd fruit als abriko. Griekse wijnen onderscheiden door Decanter 2018. Vorige maand hebben de Decanter World Wine Awards weer plaats gevonden. Wijnproducenten uit de hele. Deel Win actie op facebook.
esta
Vakanties Griekenland De Griekse Gids.
Ambrosia Authentic Greek Taste.
De door ons geselecteerde wijnen komen rechtstreeks van een aantal gerenommeerde wijnhuizen. Als liefhebbers en importeur hebben wij door heel Griekenland gezocht naar wijnen die bijzonder zijn, karakter en een ziel hebben en vooral zeer evenwichtig zijn, wijnen met de juiste balans tussen fruit, tannines, hout en aromas en bij voorkeur gemaakt zijn van Griekse druivenrassen.

8, 00 Bestellen. Pop Art wit 12% vol, 750 ml. Pop Art wit 12% vol. De wereld beroemde Lichtenstein signeert met zijn etiket de nieuwe wijn van de wijnmaker Apostolos Lykos van Malakounta Evia, gemaakt van de Griekse druivenrassen Athiri en Malagouzia.
Griekse wijnen uit Kreta Kretawijnen.nl.
Kreta is: zon, zee, licht, blauw, sterrenhemel, bergen, sneeuw, bloemen, kruiden, wandelen, zwemmen, snorkelen, duiken, gastvrijheid, feta, olijven, tomaten, olie, wijn, El Greco, Kazantzakis, Lyrarakis en Silva Daskalaki. Vol TROTS kunnen we zeggen dat we sinds februari 2014 de Nederlandse importeur zijn van het familie wijnhuis Lyrarakis en vanaf juli 2016 van het familie wijnhuis Silva Daskalaki.

Contacteer ons