Zoeken naar griekse wijnen barendrecht

griekse wijnen barendrecht
Griekse topwijnen: Alpha Estate en Gerovassiliou AstridsTaste.
Een aantal Griekse wijnhuizen heeft de afgelopen jaren intensief geïnvesteerd in kennis en technieken en brengt nu wijnen die zich kunnen meten met de beste Franse grand crus. De wijnen van Alpha Estate bijvoorbeeld worden door veel wijnschrijvers en op wijnconcoursen geroemd en beloond met punten, medailles en honoreringen. Alpha Estate ligt in Amyndeon in het noordwesten van Griekenland. Eerder dit jaar nodigde Martin van der Heiden, eigenaar van importeur Grieksewijnen.com in Barendrecht, eigenaar-wijnmaker Angelos Iatridis van Alpha Estate uit voor een masterclass.
SEO
Passie voor Griekse wijnen.
Deze kocht hij in bij Griekse Wijnen in Barendrecht, een importeur in Nederland van Griekse tophuizen. De eigenaar, Martin van der Heiden, is in 2006 met de import ervan gestart, vanuit zijn liefde voor Griekenland en passie voor Griekse wijn.
ETA
Wijn-Spijs-diner Griekse wijnen bij Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven.
Op woensdagavond 17 september 2014, vond er een zeer geslaagde samenwerking plaats tussen Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in het Philips/PSV stadion in Eindhoven, importeur Griekse Wijnen uit Barendrecht en AlbertsTaste, in de vorm van een wijn-spijs-avond Griekse wijnen. SVH-Meesterkok Johan van Groeninge, al meer dan 10 jaar onafgebroken in het bezit van 1 Michelinster, stelde speciaal voor deze avond een 4-gangenmenu samen, waarbij sommelier Alexander van der Voort en ik 4 maal 2 Griekse wijnen uitzochten plus een bruisend Grieks aperitief.
griekse wijn
De Griekse Winkel Lekker Grieks.
In ons magazine vindt u wetenswaardigheden over de rijkdom aan heerlijkheden die Griekenland voortbrengt. Onze oliën uit Kalamata en Kreta behoren tot de beste van de wereld. De beste wijnen die bij voorkeur gemaakt zijn van Griekse druivenrassen. Ouzos, Metaxas, rakis en likeuren uit Griekenland.
Vakanties Griekenland De Griekse Gids.
Griekse Wijnen Importeur.
Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod van Griekse wijnen uit alle streken en in elke prijs-categorie. Van noord naar zuid en van oost naar west. U kunt de wijnen gerangschikt per kleur van de druif met daarbij een korte beschrijving van de wijn en een foto van de fles.

Contacteer ons